Een origineel cadeau: een BBQ workshop

Wij zijn voor deze vlog altijd op zoek naar de leukste cadeaus. Deze keer hebben we weer een origineel idee voor jullie. Wanneer er binnenkort iemand jarig is of je wilt een collega verrassen, geef dan een BBQ workshop cadeau!

Een uitgebreide workshop en heerlijk eten

Harlem BBQ geeft speciale barbecue workshops voor iedereen die van lekker eten en barbequeen houd. Tijdens een drie en half uur durende workshop ga je aan de slag met professionals die alles weten van het vak. Je staat niet alleen maar toe te kijken, maar krijgt natuurlijk ook alles te proeven. Je leert bij een barbecue workshop hoe je nou echt goed omgaat met een barbecue. Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat je temperatuur van een barbecue beheert, en hoe gebruik je rookhout? Je krijgt zo inzicht in verschillende kooktechnieken.

Soorten workshops

Natuurlijk kun je al wat meer ervaren zijn met barbecueen of specifieke wensen hebben. Dit is geen enkel probleem, want je kunt uit verschillende soorten workshops kiezen. Kies bijvoorbeeld een echte USA barbecue. Je krijgt de kneepjes van het vak te leren en gaat aan de slag met Amerikaanse klassieke gerechten zoals Grilled Potato.

Is de ontvanger van het cadeau nou een Spareribs fan? Er is een heuze Spareribs workshop, waarbij de gehele drie en half uur besteed zal worden aan het creëren van de perfecte sparerib. Het opeten uiteraard inbegrepen.

Indien je een workshop wilt hebben voor een aantal collega’s kun je ook denken aan een informatieve workshop over rundvlees. Een slager zal dan toelichten welke delen van het dier het beste gebruik kunnen worden gebruikt voor het barbecueën van rundvlees. Kennis die altijd meegenomen kan worden. 

Praktisch informatie

De workshops zijn aan te vragen voor maximaal 24 personen, maar kan zelf al voor één persoon worden gereserveerd. Wil je alleen met wat vrienden de workshop doen, dan is dit goed mogelijk. Bij de workshops zitten koffie en thee bij ontvangst, en kan iedere deelnemers drie standaard consumpties gebruiken voor een biertje of wat fris.

Het kan zowel op locatie als op een aantal standaard dagen en middagen gepland worden. De website van Harlem BBQ heeft een handig overzicht van de verschillende workshops, en de data en locaties waar deze de komende tijd georganiseerd worden. Plan de workshops vooraf zodat je verzekerd bent van een plaats. 

Dit moet toch een fantastisch cadeau zijn om te geven en te krijgen. Weet jij al wie je hier blij mee zou kunnen maken? 

Geef een reactie