leukstecadeaus.nl

Is een gouden ketting nog wel hip?

De gouden ketting: is die nog wel hip, stoer en lief? Dat hebben wij eens even haarfijn voor je uitgezocht. Op hipstoerenlief.nl vinden we natuurlijk alles dat met mode te maken heeft enorm interessant. En een gouden ketting is nu echt zo’n accessoire waarvan we dachten: “Kan dat eigenlijk nog wel?” Het antwoord op die vraag zullen we alvast geven, dus houd je vast. Ja. Het kan. Mits je zo’n ketting wel goed combineert met de rest van je accessoires – en daarbij je hele outfit. Uiteindelijk gaat het om het totaalplaatje. En daar kun je komen, ook met een gouden ketting.

Goud versus zilver

Of je nu een fan bent van de gouden ketting, of van de zilveren variant, we kunnen het er over eens zijn dat ze allebei een belangrijke rol te spelen hebben. Het ligt natuurlijk helemaal aan de rest van je outfit. Wat voor ketting je daarbij draagt: dat kan je outfit helemaal afmaken. Zilver is echter wat meer casual (en iets goedkoper) dan gouden kettingen, waardoor dit beter past bij vrije tijd kleding. Met een gouden ketting steel je echter wel de hele kamer – met de juiste outfit. Bijvoorbeeld in combinatie met een zwart klein jurkje en een witte of zwarte clutch met gouden ketting band. Krijg je al ideeën? Mooi! Dan kun je nu ook zelf op zoek naar jouw perfecte ketting.

Eindeloos combineren: dat is stijl

Ware klassen en stijl draait naar mijn inziens om het vermogen van een persoon om zich aan te passen. Een gouden ketting moet dan ook goed passen bij de setting waar je je in begeeft en de outfit die je draagt. Wanneer je een Adidas sweater aan hebt en daar een ketting van goud bij draagt, dan kan het iets te streetwear overkomen. Wanneer je daar voor gaat: helemaal top! Maar zo niet… Aanpassen die handel.

Naar de juwelier? Of een fashion outlet?

Er zijn vandaag de dag veel locaties waar je prachtige mode accessoires kunt vinden. Zowel in de fysieke winkel bij jou in de stad, of online in een webshop. Persoonlijk ben ik fan van online shoppen, omdat ik met een vlugge zoekopdracht in Google exact kan vinden wat ik zoek. En dan natuurlijk ook nog eens gratis de volgende dag thuis bezorgd. Daarom raad ik zelf aan om ook online te gaan zoeken. Ik wens je in ieder geval heel veel shop plezier, waar je dan ook gaat zoeken!

Mobiele versie afsluiten