leukstecadeaus.nl

Het allerleukste cadeau maak je zelf bij tshirtdeal.nl!

tshirtdeal.nl

Hoe vaak komt het wel niet voor dat binnenkort een oom, tante, zus, neef, nicht of vriendin jarig is en je hebt geen idee wat je diegene moet geven. Je vraagt uiteraard allereerst aan diegene of hij of zij nog wensen voor zijn verjaardag heeft. Vaak wordt je daar ook niks wijzer van. De aspirant jarige heeft alles al wat hij of zij wilt maar mocht er iets te binnen schieten dan laat de jarige het nog wel weten. Uiteraard hoor je de weken daarna niks meer en het verjaardagfeestje komt nu toch wel angstvallig dichtbij. Je probeert het maar eens bij wat andere vrienden of familieleden maar die hebben zelf ook met pijn en moeite een leuk cadeau kunnen vinden. En nu vraag je jezelf af? Maak je eigen cadeau bij tshirtdeal.nl! Heb ik je interesse? Lees dan snel verder!

Persoonlijk cadeau

Nu je verder aan het lezen bent het ik vast en zeker je interesse getrokken. Herken jij jezelf ook zo enorm in de problematische zoektocht naar een leuk cadeau? Dan is het maar goed dat je nu mijn blog leest. Wat is er nou leuker dan een persoonlijk cadeau die ook nog eens een glimlach op het gezicht van de jarige toont. Je had uiteraard voor de makkelijke weg kunnen kiezen. De eerste de beste cadeaukaart van de sigarenwinkel met een hond met een feesthoedje erop en daarin een briefje van tien. Dat zou super makkelijk zijn maar hoogstwaarschijnlijk doet de rest dat ook al. Of een cadeaukaart van een willekeurige webshop maar voor hetzelfde geld blijft die het komende jaar ook liggen en krijg je hem voor jouw verjaardag weer terug. Nee kies niet voor de makkelijke en ietwat onpersoonlijke weg! Kies voor een persoonlijk cadeau!

Gepersonaliseerd kledingstuk

Net had ik het al over een persoonlijk cadeau en meer persoonlijk dan een gepersonaliseerd kledingstuk gaat het natuurlijk niet worden. Zelf heb ik mijn shirts laten bedrukken bij tshirtdeal.nl. Tshirtdeal.nl heeft eindeloze mogelijkheden om te personaliseren. Voorop heb ik een foto laten drukken met één van mijn vriend zijn mindere momenten. En achterop een leuke quote maar dit kan bijvoorbeeld ook een bijnaam, stopwoordje of veel geroepen zin zijn. Een beetje voor gek gezet voelde hij zich zeker bij het ontvangen het cadeau. Maar we hebben er wel erg hard om kunnen lachen. Niemand had het de rest van de avond over de cadeaukaart of verjaardagskaart maar allemaal wel over mijn bedrukte tshirt. Ben jij de volgende over wie zijn cadeau iedereen de hele avond praat?

Mobiele versie afsluiten