leukstecadeaus.nl

Babykleding is het allerleukste kraamcadeau

babykleding

Ben je net oom geworden, of tante? Of komt de baby van je zus er bijna aan? Dan ben je natuurlijk nog op zoek naar een kraamcadeau. Misschien ben jij totaal onervaren in babyland en heb je dus geen idee wat je moet kopen. Zoek niet verder, want ik als moeder zijnde weet natuurlijk het beste waar kersverse ouders op zitten te wachten. Namelijk babykleding! Neem maar van mij aan: Babykleding is echt het ultieme kraamcadeau.

Soorten en maten babykleding

Babykleding komt in allerlei soorten en maten. En ook in allerlei prijsklasses. Je kan het zo gek maken als je zelf wil. Het leukste van oom of tante zijn is dat je de kids een beetje kunt verwennen. En de ouders natuurlijk ook. Koop als kraamcadeau dus de iets duurdere babykleding. Zo kan je neefje of nichtje stijlvol op zijn of haar eerste babyfoto! Dan kan jij als trotse oom of tante de foto aan iedereen showen.

Rompertjes

Romper-wat? Als je tot nu toe ver weg van babyland bent gebleven weet je waarschijnlijk niet wat het meest belangrijke kledingstuk is van alle soorten babykleding. Namelijk: het rompertje. Een rompertje is een soort onesie, die de baby lekker warm houdt en is dus onmisbaar in elke babyuitzet. Koop hem niet te klein, want misschien wordt de baby wel groot geboren. Ik raad je aan een maatje 55 te kopen en let vooral op de kwaliteit! Je wil je neefje of nichtje namelijk de beste babykleding geven. Dit kan namelijk een van de eerste outfits zijn die hij of zij gaat dragen! Kijk vooral online naar het aanbod, want er is genoeg. En doe eens gek, koop er twee!

Het kraamcadeau

Wanneer geef je eigenlijk het kraamcadeau? Je moet goed onderscheid maken, want tegenwoordig doen mensen ook aan baby showers. Op een baby shower geef je ook cadeaus en dit is dus voordat de baby geboren is. Je kraamcadeau geef je zodra het kindje ter wereld is gekomen. En dan kom je dus aanzetten met de coolste babykleding, zodat het meteen gedragen kan worden. Jij als oom of tante bent natuurlijk een van de eerste die het kindje ziet! Verpak het kraamcadeau in een leuke luiertaart bijvoorbeeld. Die maak je van opgerolde luiers en in de taart kan je kleine cadeautjes zoals rompertjes en andere babykleding verstoppen. Zo maak je er een leuk feest van.

 

Mobiele versie afsluiten